flplogo
www.aloeveravita.ro

NivelMLM

DISTRIBUITOR INDEPENDENT ID: 000 000 000 000 Tel. 0000.000.000

 
 

PRODUSE APICOLE ECOLOGICE

 
Forever Bee Honey
cod 207
 Albinele prepară mierea din nectarul colectat de la mai multe flori, pe care îl amestecă cu enzimele proprii, mentinându-l pentru un scurt timp în stomac - după care mierea este depozitată în faguri. De-a lungul anilor mierea a fost mult apreciată ca aliment - un depozit de bunătăti nutritionale, usor asimilabile atât pentru copii, cât si pentru adulti. Mierea contine multe ingrediente necesare mentinerii sănătătii, incluzând 78% glucide naturale si altele, cum ar fi substante minerale, vitamine, enzime, proteine si aminoacizi. Forever Bee Honey contine numai ingrediente naturale de exceptie, fiind un îndulcitor nutritiv cu gust delicios, bogat în calorii, având aproximativ 70 de calorii/lingurită. Usor asimilabil si bogat atât în hidrati de carbon, cât si în elemente minerale (calciu si fosfor), Forever Bee Honey reprezintă o sursă de energie pusă rapid la dispozitia organismului în orice situatie. Continut: 500 g; Administrare: 1-2 lingurite/zi; se consumă ca atare sau ca îndulcitor natural; Combinarea sa cu alte produse din Aloe Vera FLP nu poate sa fie decât benefica!
  • Pret nou distribuitor (NDP): 16,07 Euro;
  • Pret de consumator: 18,91 Euro
                
  
Forever Royal Jelly
cod 036
   Lăptisorul de matcă reprezintă secretia lactescentă a glandelor faringeale ale albinelor tinere. Cu acest "super-aliment", bogat in enzime, sunt hrănite albinele care urmează să devina regine, deoarece este alimentul zilnic, rezervat reginelor de-a lungul vietii lor productive. Datorită lui, ele vor depune pană la 3000 de ouă zilnic pe durata vietii lor de aproximativ 6 ani. Albinele lucratoare se hrănesc cu miere obisnuită, trăind intre 4 si 6 saptamani. Royal Jelly contine vitaminele A, C, D si E, fiind, de asemenea, un depozit natural al complexului de vitamine B. Un component major este vitamina B5 (acid pantotenic), una din cele mai importante substante din organism, esentială în sinteza si metabolismul proteinelor, lipidelor, hidratilor de carbon si a unor hormoni. În lăptisorul de matcă există toti cei opt aminoacizi esentiali, zece aminoacizi neesentiali si elemente minerale: calciu, cupru, fier, fosfor, potasiu, siliciu si sulf, precum si acizi nucleici. Lăptisorul de matcă are un mare continut de proteine. Forever Royal Jelly provine din regiuni desertice înalte, izolate, acolo unde se respectă conditiile ideale de mediu pentru stupi. După extragerea din stupi, produsul se răceste rapid pană la congelare, pentru a elimina surplusul de apă existent în produs si a se mentine intactă cantitatea de vitamine, minerale, enzimele si coenzimele existente. Continut: 60 de tablete; Administrare:  2 tablete/zi ;             
  • Pret nou distribuitor (NDP): 31,57 Euro; 
  • Pret de consumator: 37,14 Euro.
 
Forever Bee Pollen
cod 026
     Polenul este "pulberea fertilă" a florilor. Albinele îl adună si îl aduc in stup, folosindu-l ca hrană. Fără polen nu ar exista plante, arbori si flori; chiar si noi depindem de el. Forever Bee Pollen, de la Aloe Vera FLP, este colectat de pe florile regiunilor desertice înalte si izolate în colectoare speciale din otel inoxidabil. Acest procedeu de colectare conservă prospetimea si toate virtutile acestei hrane naturale. Forever Bee Pollen este complet natural, fără conservanti, coloranti si arome artificiale. Polenul de albine contine un spectru larg de substante nutritive care contribuie la mentinerea sănătătii, vitaminele hidrosolubile (complexul B si vitamina C), vitaminele liposolubile D, E, K si beta-caroten (vitamina A), plus numeroase substante minerale, enzime si coenzime, acizi grasi vegetali, hidrati de carbon, proteine, precum si 22 de aminoacizi - incluzand si cei opt aminoacizi esentiali, pe care organismul uman nu îi poate produce. Polenul de albine contine lecitină, care există în mod natural în fiecare celulă si participă la metabolismul lipidelor. Substantele nutritive din polenul de albine sunt imediat asimilate si usor absorbite de organism. Forever Bee Pollen poate contribui la favorizarea circulatiei, digestiei, imunitătii si activitătii sistemului nervos, în alergii. Concentratie: 500 mg; Continut: 100 tbl; Administrare: Se începe cu o cantitate mica; 1/4 tbl in prima zi, a doua zi o jumatate de tabletă, apoi 1 tableta si se creste până se ajunge la 3 tbl./zi. Se administreaza cu o forma de gel de Aloe Vera Forever!
  • Pret nou distribuitor (NDP): 14,60 Euro; 
  • Pret de consumator: 17,17 Euro.
   
Forever Bee Propolis
cod 027
      Când vorbim de albine, gândul ne duce, în primul rând, la miere si polen. Există, însă, si propolisul, un produs cu care albinele etanseizează stupii pentrodu a-i proteja, obtinut prin metabolizarea de către acestea a unei răsini secretate de arbori. Etanseizarea este atât de eficientă, încât interiorul stupului este mai aseptic decât o sală de operatie. Denumirea propolis derivă de la un cuvant grecesc (pro+polis) care înseamnă "pentru oras", semnificând că propolisul apără întreaga comunitate fată de pericolul venit din afară.  Forever Bee Propolis contine 22 de aminoacizi, complexul de vitamine B si este îmbogătit cu lăptisor de matcă, reprezentând un excelent stimulent al imunitătii naturale. Forever Bee Propolis se colectează din regiuni desertice înalte, fără poluanti, de florile de cactus, dar si din florile de Aloe Vera. Pentru a asigura mentinerea puritătii, se folosesc colectoare de propolis patentate. Forever Bee Propolis este 100% natural, fără adaos de conservanti sau coloranti artificiali. Este, de asemenea, o formă excelentă de hrană, plină de substante nutritive cum ar fi vitamine, minerale, enzime, aminoacizi si o serie de microelemente. Concentratie: 500 mg / tableta; Continut: 60 de tablete; Administrare: 2 tbl/zi; Se administreaza cu o forma de gel de Aloe Vera FLP!
  • Pret nou distribuitor (NDP): 30,52 Euro;
  • Pret de consumator: 35,90 Euro.