flplogo
www.aloeveravita.ro

NivelMLM

DISTRIBUITOR INDEPENDENT ID: 000 000 000 000 Tel. 0000.000.000

 
 

GAME COSMETICE SONYA:       1. SONYA SKIN CARE;    2. SONYA COLOUR COLLECTION

1. O colectie de creme unică din Aloe Vera, extracte de ceai alb, fructe si legume, pentru sănătatea si frumusetea tenului.

Sonya Skin Care Collection

cod 282 

   Sonya Skin Care Collection-o colectie FLP  de îngrijire unică lume, pe baza de Aloe Vera Forever, ceai alb si extracte de fructe si legume. Factorii hidratanti speciali, cu fortă de penetrare uluitoare, "vor da timpul înapoi", redându-i chipului deplina frumusete. Nu contine parabeni! 
  Sonya Skin Care Collection este alcătuită din 5 produse din Aloe Vera si alte ingrediente naturale destinate mentinerii sănătătii si înfrumusetării tenului, în cinci pasi: curătare, exfoliere, tonifiere, hrănire, hidratare. Aloe Purifying Cleanser, Aloe Deep-Cleansing Exfoliator, Aloe Refreshing Toner, Aloe Nourishing Serum si Aloe Balancing Cream actionează sinergic pentru ca tenul să devină proaspăt si radios.
 • Pret nou distribuitor (NDP): 144,45 Euro;
 • Pret de consumator: 169,94 Euro.

Sonya Aloe Purifying Cleanser

cod 277

    Primul pas al programului Sonya Skin Care este reprezentat de acest remarcabil demachiant pe bază de Aloe Vera si extracte din fructe, conceput pentru îndepărtarea delicată a machiajului si impuritătilor de la nivelul tenului, fără a provoca deshidratare cutanată. Sonya Aloe Purifying Cleanser curătă tenul si lasă o minunată senzatie de catifelare si prospetime, ori de cate ori este folosit. Pentru rezultate optime actiunea va fi urmată de aplicarea lotiunii tonice Sonya Aloe Refreshing Toner, precum si a celorlalte produse din gama Sonya Skin Care.     (volum net : 177 ml)
 • Pret nou distribuitor (NDP): 30,86 Euro
 • Pret de consumator: 36,31 Euro.

Sonya Aloe Refreshing Toner

cod 279

    Lotiunea tonică Sonya Aloe Refreshing Toner cu extract de ceai alb furnizează pielii substantele necesare pentru un nivel optim de hidratare. Această lotiune tonică nu contine alcool si asigură concomitent efect hidratant si de împrospătare. Se va aplica după demachierea tenului cu Sonya Aloe Purifying Cleanser, iar epiderma va beneficia imediat de calitătile nutritive ale gelului stabilizat de Aloe Vera FLP si extractelor de ceai alb si castravete.     (volum net :177 ml)
 • Pret nou distribuitor (NDP): 30,86 Euro; 
 • Pret de consumator: 36,31 Euro.

Sonya Aloe Nourishing Serum

cod 281

    Sonya Aloe  Nourishing Serum cu extract de ceai alb restabileste si întretine nivelul hidratării cutanate, mentinând aspectul tânăr al tenului. Datorită texturii fluide, lejere, fine este foarte usor de aplicat si pătrunde foarte rapid în piele. Constituie o bază ideală pentru Sonya Aloe Balancing Cream.    (volum net :118 ml)
 • Pret nou distribuitor (NDP): 38,33 Euro;
 • Pret de consumator: 45,10 Euro.

Sonya Aloe Balancing Cream

cod 280

  Sonya Aloe Balancing Cream contine Aloe Vera FLP, extracte cu efect revitalizant si agenti intens hidratanti, pentru mentinerea nivelului optim de hidratare a tenului. Seva folosi după aplicarea produsului  Sonya Aloe Nourishing Serum, pentru un ten mai catifelat, mai suplu si mai hidratat ca oricând!  (masă netă : 71 g)
 • Pret nou distribuitor (NDP): 29,41 Euro; 
 • Pret de consumator: 34,61 Euro.

Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator

cod 279

  Expunerea zilnică la actiunea factorilor de mediu poate deteriora aspectul tenului. Dacă epiderma necesită curătare suplimentară prin exfoliere delicată, fără riscul aparitiei iritatiilor provocate de  actiunea  prea abrazivă a produselor de gomaj clasice, Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfolitor, cu Aloe Vera si microsfere naturale de jojoba, este solutia ideală.    (volum net : 118 ml)
 • Pret nou distribuitor (NDP): 23,15 Euro;
 • Pret de consumator: 27,23 Euro.

Aloe Deep Moisturizing Cream

cod 311

                  Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream cu extract de scoarta de pin este cel mai nou produs al gamei Sonya Skin Care. Extractul de scoarta de pin combate puternic radicalii liberi si contribuie la păstrarea si îmbunătătirea colagenului pielii, hidratând-o si contracarând astfel semnele înaintării în vârstă. (volum net: 74 ml.)
 • Pret nou distribuitor (NDP): 26,04 Euro;
 • Pret de consumator: 30,63 Euro.  

2. Una din putinele linii de machiaj din lume ce contin Aloe Vera, asigurând concomitent efect de îngrijire si de make-up

Sonya Palettes

coduri: 100-106

 Nu mai ezita încercând diverse combinatii coloristice pentru a te înfrumuseta. Trusele Sonya Palettes, de la Forever Living Products (FLP), au fost create de profesionisti care au armonizat culori asortate pentru buze, pometi si pleoape.Versatilitatea truselor Sonya  Palettes permite crearea unui machiaj pentru orice ocazie si pentru orice moment al zilei. Shimmers Beauty Plus (Străluciri)-100, Autumn Hues (Culoriletoamnei)-101, Night On The Town (Noapte în oras)-102, Barely Pink ( Roz deschis)-103, Dusty Rose ( Roz sters )-104, Plum n Berry (Prune si fructe de pădure )-105, Summer s Kiss ( Sărutul verii)-106, reprezintă tot ce ai nevoie într-o trusă practică, usor de folosit, ideală pentru călătorii. Fiecare trusă contine un fard pentru luminozitate, unul intermediar, unul pentru profunzime si unul pentru accent, pentru a crea o varietate de stiluri si armonii. 
 • Pret nou distribuitor (NDP): 121,21 Euro;
 • Pret de consumator: 142,6 Eur

Sonya Colour Concealer Wheel

cod 184

 

 

 Nimeni nu este perfect, dar cu unicul 5-în-1 Sonya Colour Concealer Wheel veti fi mai aproape de perfectiune ca niciodată. Calitatea exceptională a paletei corectoare în cinci culori neutralizează modificările de culoare. Verde: neutralizează rosul-potrivit pentru tenul ars de soare sau afectat de rozaceea. Galben: neutralizează umbrele întunecate -ideal pentru mascarea cearcănelor. Mov-lila: neutralizează aspectul palid al tenurilor-conferă luminozitate pleoapelor, excelentă bază de machiaj. Bej deschis: pentru camuflarea imperfectiunilor-excelent iluminator pentru ten. Bej închis: pentru camuflarea imperfectiunilor- pentru tenuri mate, închise.
 • Pret nou distribuitor (NDP): 28,25 Euro;
 • Pret de consumator: 33,23 Euro.

Sonya  Cream to Powder Foundation

coduri 107-116; 182-183

   Vei arăta minunat folosind una dintre cele 12 nuante naturale de fond de ten compact cu textură pudrat -cremoasă si grad natural de acoperire. Creat pentru a evidentia tonurile naturale  ale tenului, textura fină si compozitia deosebită ale Sonya  Cream to Powder Foundation vor conferi un finish catifelat, fin, mat, ideal oricărui tip de piele.
 • Pret nou distribuitor (NDP): 28,25 Euro; 
 • Pret de consumator: 33,23 Euro.

Sonya Translucent Pressed Powder

coduri: 167-169

  Pudra compactă translucidă Sonya Translucent Pressed Powder, cu o textură micronizată, mătăsoasă, extrem de fină, este potrivită pentru orice tip de ten. Poate fi folosită ca atare pentru pudrarea fetei sau pentru fixarea fondului de ten, în scopul facilitării aplicării fardurilor pe pleoape si pometi, ori pentru retusarea machiajului pe parcursul zilei. Nu usucă pielea ! Disponibilă în 3 nuante: light 167, medium 168, deep 169.
 • Pret nou distribuitor (NDP): 17,87 Euro;
 • Pret de consumator: 21,02 Euro.

Sonya Blush

coduri: 156-166

     Fardul de obraz Sonya va aduce un plus de frumusete, culoare si vitalitate oricărui chip.  Nuantele de culori calde si reci sunt usor de armonizat cu fondul de ten, fardul pentru pleoape si rujul. Calitatea deosebită a texturii si finetea exceptională permit sublinierea pometilor si punerea în valoare a fizionomiei. Disponibil în 11 nuante de culori.
 • Pret nou distribuitor (NDP): 17,87 Euro;
 • Pret de consumator: 21,02 Euro.

Sonya Eye Pencil

coduri:174,176, 178, 180

   Calitatea deosebită a  texturii cremoase, fine a creionului contur de ochi Sonya, cu o formulă exclusivă pe bază de Aloe Vera FLP, permite trasarea liniilor ce definesc conturul ochilor, accentuând frumusetea acestora. Disponibil în 4  culori!  
 • Pret nou distribuitor (NDP): 11,54 Euro;
 • Pret de consumator: 13,58 Euro.

Sonya Eyeshadow

coduri:131-155

  Disponibile într-o gamă completă de 24 de nuante, de la sclipirea sidefată a perlelor la catifelarea culorilor mate. Se pot etala pe pleoape în diferite grade si tonuri, în degradeuri clar-diafane sau accentuat-dramatice. Contin Aloe Vera Forever, calmează si catifelează epiderma fină a pleoapelor. 
 • Pret nou distribuitor (NDP): 13,33 Euro;
 • Pret de consumator: 15,69 Euro.
 

Sonya  Eyeshadow Trios

coduri: 203-204

 Descoperă secretul frumusetii absolute cu Sonya  Eyeshadow Trios. Nuantele strălucitoare ale fardurilor de pleoape, cu adaos de Aloe Vera, urmează cele mai noi tendinte ale modei, alcătuind două game coloristice superbe, ce creează look-ul dorit prin umbriri, accente si sublinieri.Două combinatii perfecte a câte 3 nuante, pentru a deveni superbe în 2 timpi si 3 miscări, aceste farduri pot fi folosite diferit (uscate sau umede), realizând efecte deosebite. 
 • Pret nou distribuitor (NDP): 26,30 Euro; 
 • Pret de consumator: 30,94 Euro.

 

 

-Sonya Lush Lash Mascara - Sonya Brow Fix

coduri: 170-171; 172

 Genele vor arăta minunat cu acest mascara cu formula hidratantă, exclusivă pe bază de Aloe Vera Forever, ce alungeste si indeseste (fără să aglutineze) genele, asigură suplete si moliciune cililor. Produsul este rezistent la apă si are o formulă specială pentru ochi sensibili. Disponibil în 2 culori: black, brown/black.Sonya Brow Fix este gel fixator pentru sprâncene, un produs hidratant, transparent, cu Aloe Vera, ideal pentru aranjarea si fixarea sprâncenelor. 
 • Pret nou distribuitor (NDP): 16,81 Euro;
 • Pret de consumator: 19,78 Euro.

Sonya Lip Pencil

coduri: 173, 175, 177, 179, 181

    Textura cremoasă, moale a creioanelor contur de buze Sonya Lip Pencil permite trasarea cu usurintă a liniei ce defineste conturul gurii, accentuându-i frumusetea. Aspectul final va fi desăvârsit prin aplicarea ulterioară a rujului Sonya Lipstik sau a gloss-ului preferat, care se va mentine astfel mult mai bine. 
 • Pret nou distribuitor (NDP): 11,54 Euro;
 • Pret de consumator: 13,58 Euro.

Sonya Lipstick

coduri: 117-130; sidefate: 127, 128, 201,202

 Rujul Sonya, cu textură cremoasă, conferă buzelor frumusete, mentinere îndelungată a culorii si un luciu deosebit. Disponibil într-o gamă de 16 nuante (12 nuante cremoase si 4 nuante sidefate), cu tonuri deschis-pastelate sau profund dramatice, Sonya Lipstik este potrivit oricărui tip de machiaj. Contine ingrediente vitale pentru protejarea si hidratarea buzelor, mentinându-le suple si catifelate
 • Pret nou distribuitor (NDP): 16,81 Euro; 
 • Pret de consumator: 19,78 Euro.

Sonya Lip Gloss

coduri: 190-193

 Dati un plus de culoare si strălucire buzelor cu rujul lichid Sonya Lip Gloss. Buzele vor rămâne pentru mai mult timp lucioase-umede si moi. Contin extract uleios de Aloe Vera- un amestec de ulei de seminte de soia si gel de Aloe Vera FLP, combinatie cu proprietăti de hidratare si catifelare, vitamina E-un antioxidant puternic, ce mentine hidratarea naturală a buzelor, extracte marine.
 • Pret nou distribuitor (NDP): 11,54 Euro;
 • Pret de consumator: 13,58 Euro.

Sonya Aloe Eye

Makeup Remover

cod 186

  Demachiant delicat, pe bază de gel de Aloe Vera, pentru îndepărtarea cu usurintă a machiajului ochilor. Aloe Barbadensis Gel (stabilizat printr-un proces patentat de FLP) asigură hidratarea si catifelarea zonei delicate din jurul ochilor.  (volum net : 118 ml) 
 • Pret nou distribuitor (NDP): 10,49 Euro;
 • Pret de consumator: 12,34 Euro.

Sonya Aloe Mineral Makeup

coduri: 308-310

     Sonya Aloe Mineral Makeup - se potriveste perfect tenului tău, minimizând porii si dând pielii o strălucire luminoasă. Acționând ca un corector, fond de ten si pudră, toate într-o singură formulă, această pulbere multifunctională conferă pielii un aspect natural. Pulberea Sonya Aloe Mineral Makeup este disponibila si în trei nuante: Natural, Caramel, Amber.  Cantitate: 6,2 ml 
 • Pret nou distribuitor (NDP): 22,93 Euro;
 • Pret de consumator: 26,97 Euro.