flplogo
www.aloeveravita.ro

NivelMLM

DISTRIBUITOR INDEPENDENT ID: 000 000 000 000 Tel. 0000.000.000

 
 

AROMATERAPIE CU PRODUSE DIN ALOE VERA FLP

Aroma Spa Collection-cu produse din Aloe Vera, lavandă, bergamotă si alte uleiuri esentiale

  

  Aroma Spa Collection

cod 285

Rãsfatã-ti simturile cu cele trei produse din setul Spa pentru aromaterapie: Relaxation Bath Salts, Relaxation Shower Gel si Relaxation Massage Lotion. Folosite individual sau împreunã, aceste produse vor aduce în confortul casei tale beneficiile unei experiente SPA aroma-terapeutice.Pasul 1: Eliberează-te de griji cu Relaxation Bath Salts, în a cărui formulă se regăsesc legendarele săruri de la Marea Moartă, lavandă si alte uleiuri esentiale. Pasul 2: Răsfată-ti pielea cu Relaxation Shower Gell; foloseste si lufa pentru o piele mai curată si mai fină.  Pasul 3: Hidrateaz-o cu Relaxation Massage Lotionn, ideală pentru a încheia această experientă SPA unică!Trusa Aroma Spa Collection, de la Forever Living Products (FLP) contine 3 produse, care se pot cumpara si separat: 

- Relaxation Bath Salts (Cod 286)

- Relaxation Shower Gel (Cod 287)

- Relaxation Massage Lotion (Cod 288)

 

  • Pret nou distribuitor (NDP): 59,36 Euro;
  • Pret de consumator: 69,84 Euro.

  

Relaxation Bath Salts

cod 286

Relaxation Bath Salts. Lasã-ti grijile sã disparã cufundându-te într-o baie cu sãruri de la Marea Moartã, lavandã si uleiuri esentiale.Înca din vremea Egiptului Antic, oameni din toate colturile lumii obisnuiau să meargă la Marea Moartă, datorită cunoscutelor sale efecte terapeutice. Sărurile de la Marea Moarta sunt excelente pentru calmarea si rehidratarea pielii. Lavanda este renumită pentru proprietatile sale aromaterapeutice si calmante. Folosirea lavandei si a uleiurilor în aromaterapie s-a dovedit a fi benefică în tulburările de somn si pentru relaxare. Forever Living Products (FLP) a reunit aceste două ingrediente nemaipomenite în Relaxation Bath Salts, cel mai relaxant elixir de baie de pe piata actuală. Cu numai două linguri de sare de baie te vei bucura de o experientă calmantă si relaxantă de neuitat.  Masa neta: 350 gr.
  • Pret nou distribuitor (NDP): 21,54 Euro;
  • Pret de consumator: 25,35 Euro. 

RelaxationShower Gell

cod 287 

   Relaxation Shower Gell. Bucură-te la fiecare dus de ritualul profesionist de îngrijire a pielii cu noul Relaxation Shower Gel. Formula sa calmantă si hrănitoare, pe bază de Aloe Vera Forever, uleiuri esentiale si extracte de bergamotă si castravete transformă acest produs într-un gel de dus pe care îl vei iubi. Foloseste-l cu lufa Forever, iar grijile tale vor disparea ca prin minune. Proprietatile de hidratare, calmare si catifelare îti vor răsfăta pielea, conferindu-i totodată un parfum calmant. Relaxation Shower Gel este modul ideal de a începe în plină formă o nouă zi sau relaxarea binemeritată dupa o zi lungă si agitată. Volum net: 192 ml.
  • Pret nou distribuitor (NDP): 17,82 Euro;
  • Pret de consumator: 20,97 Euro.

RelaxationMassage Lotion

cod 288  

Relaxation Massage Lotion. Forever Living Products (FLP) a combinat proprietătile calmante si regenerante ale plantei Aloe Vera cu uleiuri esentiale, ceai alb si extracte din fructe într-o lotiune pentru masaj emolientă, cu textură non-grasă, ideală pentru a folosirea după baie/ dus cu Relaxation Bath Salts si Relaxation Shower Gel. Volum net: 192 ml. În gelul stabilizat de Aloe Vera, renumit pentru proprietatile sale de calmare si hidratare, FLP a adăugat lavandă si ceai alb. Lavanda este ideală pentru relaxare, iar ceaiul alb conferă lotiunii o aromă proaspată si revigorantă. Uleiul esential din muguri de bergamotă, alături de extractul de castravete completează formula acestei lotiuni intens emoliente. Relaxation Massage Lotionn de la Forever Living Products (FLP) este modul ideal de a încheia o zi agitată si supraaglomerată. Nu trebuie decât să aplici lotiunea pe piele si să masezi usor, iar grijile tale vor dispărea ca prin farmec
  • Pret nou distribuitor (NDP): 20,17 Euro;
  • Pret de consumator: 23,73 Euro.